There´s a new pizza in town!

Allt började med en fråga. Finns den perfekta pizzan? Vi bestämde oss för att packa väskorna och reste sen jorden runt på jakt efter hemligheten till att skapa den perfekta pizzan.

 

Det blev en galen, spännande och helt fantastisk resa, utan genvägar. Bara det bästa fick plats och resultatet talar för sig själv. Vad sägs om en tomatsås gjord på handplockade tomater från foten av vulkanen Vesuvius i södra Italien? Eller en ostblandning med perfekt smak och konsistens skapad av ostar av högsta kvalitet? 1947 serverades den första pizzan i Sverige och nu mer än 70 år senare ritar vi om pizzakartan och ger nu alla möjligheten att unna sig pizza på ett helt nytt sätt. En stor slice inspirerad från gathörnen i staden som aldrig sover, direkt i handen på bara någon minut. Vi är enormt stolta att presentera världens godaste slice som nu lanseras i tre olika smaker. Färsk, fräsch, ekologisk och helt magisk! Välkommen till New York!

 

More than just a slice

 

Vi vet att din hälsa är lika viktig som vår planet och därför är det självklart för oss att bara använda de bästa råvarorna när vi bakar din pizza.
 

Degen har ett lågt Gi tack vare en långsam kalljäsning på hela 48 timmar, som vi dessutom bakar med ett mjöl fullproppat av protein. Det gör att varje slice innehåller över 20 gram protein!

 

Nästan lika mycket som en burk tonfisk. Perfekt efter träning, när du behöver extra energi eller bara är sugen på en slice. Kan det bli bättre?